Referenser
”Ingenting är omöjligt för dem.”
- Peter Nykvist, Trelleborg Sigma.

Trelleborg Sigma arbetar med formpressning och formgjutning av gummidetaljer. De har i många år anlitat Städspecialisten för att rengöra lokalerna i Havdhem och Hemse. Vi frågade företagets platschef Peter Nykvist varför de anlitar Städspecialisten.

- Vi har jobbat med dem under många år och aldrig blivit besvikna. Det känns som att ingenting är omöjligt för dem. De löser det vi ber dem om och de ställer alltid upp med kort varsel, säger Peter.

Trelleborg Sigma har även anlitat Städspecialisten för andra uppdrag. Bland annat har de slipat stengolv.

- Jag blev överraskad över hur fint det blev. Stengolven blev riktigt fräscha och alla var mycket nöjda med resultatet, avslutar Peter.


”De är så noggranna.”
- Börje Yttergren, Sanda Villa och Fastighetsservice.

Sanda Villa och Fastighetsservice tar hand om allt från drift till skötsel av fastigheter runt om på Gotland. Vi frågade företagets chef Börje Yttergren varför de valt att samarbeta med Städspecialisten.

– Vi har använt oss av Städspecialisten i hela 15 år och det finns ingen anledning att byta när allt fungerar så bra. De är noggranna, slarvar inte och ställer upp så fort vi behöver hjälp med att städa lokaler, säger Börje.

Städspecialisten har även slipat stengolv åt Sanda Villa och Fastighetsservice.

- Det är fantastiskt att se hur fint ett slitet sten- eller betonggolv kan bli när det har slipats. Städspecialisten har både de maskiner och de medarbetare som krävs för att resultatet ska bli lyckat. Därför anlitar vi dem, avslutar Börje.

HTC Superfloor™ - ett perfekt golv för hundar
När Johan Rosengren och hans sambo Annalena Almgren, som driver Epic Greyhounds, skulle bygga nytt hus så anlitade de Städspecialisten för att slipa ett HTC Superfloor.
För att läsa artikeln, klicka här.